dijous, 16 d’abril de 2015

Blox 3D

Buscant aplicacions educatives des del meu mòvil, n'he trobat una que em sembla força interessant i que mai havia vist. Es tracta de Blox 3D. 

Blox 3D és una manera fàcil perquè els nens aprenguin el modelatge en 3D. L'aplicació permet crear objectes d'una manera senzilla.

Ha estat dissenyat per desenvolupar la creativitat i la visualització d'habilitats dels nens.

L'App és apta per infants d'entre 4 i 8 anys i disposa d'un menú molt simple i d'uns controls molt intuitius.


Crec que està bé comentar que Blox 3D està disponible en iPad, Android i Windows, així que des de qualsevol tableta que tinguem a l'aula podem descarregar-nos l'aplicació.

La interactivitat és selectiva, ja que permet a l'infant seleccionar tant el color dels blocs, com fer una fotografia de la seva obra, guardar-la, eliminar-la i fins i tot reproduir quins passos a seguit per crear-la.Pel que fa a la interfície, aquesta és molt atractiva, presenta el fons blau i botons tàctics per a seleccionar l'opció que vols. També et dóna l'opció d'apropar i girar la pantalla, que està molt bé per afegir blocs en punts més precisos. 

Segons la Taxonomia de Bloom, l'aplicació es troba dins de la categoria CREAR, ja que l'infant dissenya el que ell vol a partir de Blox 3D. 


Amb el model SAMR, implica una modificació, ja que permet una redefinició significativa però no arriba a sorgir una nova tasca, ja que podríem assimilar-ho a les construccions que poden fer amb Lego. 
Com sempre, enllaço un tràiler de youtube que us deixarà entreveure de què són capaços els infants amb la seva imaginació i creativitat:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada