dilluns, 23 de febrer de 2015

Symbaloo

Fa poc em van ensenyar Symbaloo, una pàgina que t'ajuda a organitzar tots els teus continguts online d'una manera fàcil per navegar per Internet. Et permet guardar tots els enllaços que utilitzes a diari en una sola pàgina per així trobar-los ràpidament. 

Em sembla molt interessant no només per crear un accés directe a les pàgines webs que utilitzes com a mestre de manera personal, sinó també per poder compartir amb els teus alumnes i les famílies un seguit de recursos que podran gaudir a casa. No només pots tenir una pàgina amb tots els recursos sinó que també et permet distribuir-los en diferents pàgines segons un tema: matemàtiques, descoberta de l'entorn, la Tardor, etc. 

Són moltes les escoles que ja utilitzen el symbaloo i el tenen ubicat als seus blogs perquè les famílies i els infants puguin disposar d'aquests recursos a casa. 


Només em queda dir que en el blog i trobareu una pestanya amb el meu propi Symbaloo, on vaig afegint recursos tecnològics interessants per a l'etapa d'Educació Infantil.


Us enllaço un vídeo de Youtube que explica molt millor les seves característiques. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada