diumenge, 22 de març de 2015

El Joc d'en Doll

Aquesta aplicació té un personatge que és en Doll, que és un endoll, i comença el joc dient que té una missió i que aquesta és ensenyar-te a estalviar energia i a cuidar al medi ambient. Llavors, t’envia a una casa perquè l’ajudis a corregir coses. 
Per avançar en el joc t'has de col·locar a sobre dels objectes i et van fent preguntes i has de contestar-les, localitzar els objectes i arreglar coses de la casa.

La interactivitat és selectiva, ja que l'infant pot escollir l'estànça de la casa on vol anar, els objectes que vol recollir... A més, l'aplicació li fa preguntes a l'infant i ell escull una opció, llavors el sistema li respon automàticament.

Tot i que l'aplicació està pensada perquè nens i nenes de primària la utilitzen de manera autòmatica, aquesta pot ser un bon recurs per a dur a terme a l'aula a través del projector i amb l'ajuda de la mestra.
Per tant, si la mestra llegeix les preguntes als nens i nenes i ells les responen, pot estar molt bé perquè els infants es conscienciïn de la importància de cuidar el medi ambient.

Per si podeu accedir a l'aplicació: http://www.gencat.cat/mediamb/joc_endoll/popup.htm


1 comentari:

  1. Em va semblar una aplicació molt interessant per treballar un tema tan important com aquest amb els infants, de manera amena i motivadora.

    ResponElimina