dimecres, 20 de maig de 2015

coLar Mix


Colar Mix és una aplicació de realitat augmentada disponible tant per iPhone i iPad a través de App Store, com per Android des de Google Play. L'aplicació és gratuïta i ens permet imprimir dibuixos per acolorir-los que després podrem convertir en models 3D.
En primer lloc hem de descarregar l'aplicació en el nostre dispositiu. Després, la seva pàgina web colarapp.com, podrem imprimir els dibuixos des de l'opció ‘Coloring Pages’. És molt important que els dibuixos que utilitzem amb l'aplicació siguin els que ells proporcionen, ja que en cas contrari el sistema de realitat augmentada no funcionaria. 


En acabar de pintar el dibuix triat, només haurem d'enfocar aquest dibuix amb el smartphone o tablet, prémer sobre l'opció Play perquè s'activi la càmera del terminal i escanejar el dibuix. En pocs segons veurem com el nostre personatge cobra vida i es mou respectant els colors utilitzats al donar-li color. A més, des de la pantalla del dispositiu, podrem contemplar l'escena des de diferents vistes, apropant-nos o allunyant-nos, permetent als més petits interactuar amb els seus propis dibuixos.

Relacionant coLar mix amb la Taxonomia de Bloom, aquest es troba dins la categoria de crear, ja que els infants poden pintar un dibuix animat que posteriorment s'animaran.
Pel que fa l'impacte d'utilització i segons el Model SAMR, aquest comporta una redefinició, ja que ens permet fer tasques que abans eren impensables com veure objectes en 3D i en realitat augmentada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada