dimarts, 26 de maig de 2015

Kodable

Kodable és un joc educatiu per iPad, per a nens a partir de 5 anys, que ofereix una introducció a conceptes de programació i resolució de problemes adaptada pels més petits.

L'argument del joc és aquest:
La nau de la família Pelusina s'ha estavellat en Smeeborg i necessiten la teva ajuda per explorar els tecnolaberints del planeta. Usa el dit per arrossegar les instruccions que vols que segueixin les teves pelusines. Després dóna-li al play per veure'ls rodar pel laberint plens de curiositat. 
ATENCIÓ: Els pelusines usen molt la LÒGICA i obeiran totes les teves ordres, tal com les hi diguis! Obté recompenses com estels, monedes, i fins i tot membres ADDICIONALS de la família Pelusina, segons vagis completant laberints.

Per tant, a través d'aquest recurs interactiu els nens i nenes s'inicien en la programació. 

La interactivitat és selectiva, ja que els infants han d'escollir el camí necessari perquè l'objecte avanci.  

La interfície de la pàgina és atractiva, presenta colors vius i opcions molt clares. No hi ha lletres, només les tecles necessàries per a jugar.

Relacionant ZooBurst amb la Taxonomia de Bloom, aquest es troba dins la categoria d'aplicar , ja que els infants han d'executar un recorregut. 

Pel que fa l'impacte d'utilització i segons el Model SAMR, aquest comporta una redefinició, ja que ens permet la programació d'un objecte que d'altra forma no podríem fer.  


Aquest vídeo resulta interessant perquè t'ensenya com els infants han d'utilitzar el joc per a programar els pelusines. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada