dimarts, 12 de maig de 2015

NClic

Presento un vídeo de Youtube penjat per NClic, Nuevas Claves Learning Investigation Center.

Amaia Remírez recomana diverses aplicacions per a infants que els ajudaran a col·laborar, interactuar, abordar conceptes curriculars i treballar i fomentar la creativitat. 

En concret parla de 7 apps: creappcuentos, myscene, imovie, colar mix, pictoboldo, my family tree i Kodable. 

Creappcuentos 
És una aplicació gratuïta per iPad que permet als infants crear la seva pròpia història senzilla i divertida. Els creadors poden escollir personatges i diferents fons, poden gravar la veu i també crear els seus propis contes. 

Myscene
Ajuda als nens i nenes a partir de dos anys a desenvolupar la percepció visual. Amb myscene els infants poden crear diverses escenes a partir de l'elecció de diferents fons i diversos elements que es mostren a l'app. 

Imovie: Permet crear obres audiovisuals  a partir de vídeos. L'autora del vídeo inclou aquesta aplicació d'entre les que són aptes per Educació Infantil però jo discrepo, ja que crec que és molt complexa.


Finalment, anomena les apps colAR mix, Pictoboldo, My family tree i Kodable. D'aquestes quatre apps, parlaré al meu blog de dues: colAR mix i Kodable, que em semblen les més interessants. 

Aquí us deixo el vídeo de NClic: Aplicaciones para Aprender con alumnado de Educación Infantil 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada