divendres, 5 de juny de 2015

Zooburst

Zooburst és una eina narrativa digital que permet a qualsevol usuari crear fàcilment els seus propis llibres de realitat augmentada en 3D. Aquest recurs ens dóna l'opció de crear i visualitzar contes i descarregar codis per tal que després puguem veure la nostra creació a través de la tablet. 
El recurs ha creat una versió premium que permet fer diverses tasques com per exemple l'enregistrament de veu i la descàrrega de codis per poder veure el conte en realitat augmentada. 

La interactivitat és selectiva i també comunicativa, ja que els infants primerament creen el seu conte a través d'opcions que ells escullen i finalment el comparteixen o bé a través d'Internet o bé amb el codi. 

La interfície de la pàgina és clara, les opcions del recurs es presenten de manera entenedora i totes queden al centre de la pàgina. 

Relacionant ZooBurst amb la Taxonomia de Bloom, aquest es troba dins la categoria de crear, ja que els infants poden dissenyar un conte animat amb la possibilitat d'integrar narracions, notes de veu, etc. que més tard podran guardar i finalment publicar. 


Pel que fa l'impacte d'utilització i segons el Model SAMR, aquest comporta una redefinició, ja que ens permet fer tasques que un conte tradicional no, com per exemple introduir gravacions de veu, vídeos, pujar-lo en línia, reproduir tantes vegades com sigui necessari i moltes altres tasques. És molt interessant veure el resultat d'aquests contes i per això us deixo un enllaç d'una experiència. 

1 comentari:

  1. Es tracta d'un recurs que presenta una redefinició ja que permet la creació de noves tasques impensables amb un llibre de text tradicional.

    ResponElimina